English

در پاسخ به خبرگزاری موج مطرح شد؛

مذاکره برای صادرات دانش بنیان ها به عراق، افغانستان و ترکیه

برنامه ریزی برای صادرات دانش بنیان ها به عراق، ترکیه و افغانستان انجام شده است، طبق جلساتی که با اتاق های مشترک ایران با سایر کشورها برگزار شده به جمع بندی های رسیده ایم تا با حمایت از اتاق های مشترک زمینه ورود به کشورهای همسایه فراهم شود

مذاکره برای صادرات دانش بنیان ها به عراق، افغانستان و ترکیه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، نشست خبری ۱۰۰ تکاپوی صادراتی با حضور مسئولان در اتاق بازرگانی تهران با هدف توسعه صادرات تا ۱۰ سال آینده برگزار شد. در این نشست بسیاری از صاحب نظران و دانش بنیان ها نسبت به از دست رفتن بازارهای همسایه توسط سایر رقبای ایران قرار گرفته است.

محمد نقی بانکی وزیر سابق نیرو و رئیس مدرسه کسب و کار اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی و دانشگاه امیرکبیر در بخش آموزش شرکت ها همکاری می کند، تصریح کرد: در شرایط کنونی با توجه به امکانات دانشگاه و تامین منابع مالی توسعه اتاق بازرگانی به دنبال توسعه صادرات کشور هستیم.

تسهیلات ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلاری

معاون علمی کسب و کار با اشاره به اینکه ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلار تسهیلات برای شرکت های که می خواهند صادرات کنند اعطا می شود، گفت: دانش بنیان محصولی است که باید نوآوری داشته باشد و استارت آپی شرکتی است که قابلیت بزرگ شدن داشته باشند.

علی زواشکیانی در پاسخ به خبرنگار موج درباره برنامه صادراتی به کشورهای همسایه گفت:  برنامه ریزی برای صادرات به عراق، ترکیه و افغانستان انجام شده است،  طبق جلساتی که با اتاق های مشترک ایران با سایر کشورها برگزار شده به جمع بندی های رسیده ایم تا با حمایت از اتاق های مشترک زمینه ورود به کشورهای همسایه فراهم شود و البته جلساتی با اتاق های امارات و عمان برگزار شده و به زودی نحوه همکاری با این کشورها نیز اعلام می شود.

۲ میلیارد دلار سرمایه برای حمایت از دانش بنیان ها

مهدی ایثاری معاون توسعه زیست بوم برکت با اشاره به اینکه در ۵ سال گذشته روی ۳۰۰ شرکت دانش بنیان سرمایه گذاری شده است، گفت: در حال حاضر معاونت فناوری ریاست جمهوری تنها بر روی شرکت های سرمایه گذاری می کند که طبق تعریف معاونت دانش بنیان باشند اما برکت روی نوآوری تمرکز دارد و ممکن است در قالب تعریف دانش بنیان معاونت فناوری رئیس جمهوری نباشد ولی در بخش صادراتی قابلیت بالایی داشته باشد.

ایثاری در پاسخ به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج درباره میزان سرمایه برای حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: هم اکنون ۲ میلیارد دلار سرمایه برای حمایت از شرکت های دانش بنیان وجود دارد و امیدواریم که این سرمایه به ۵ میلیارد دلار برسد.

 ۱۰۰ تکاپوی صادراتی برای ورود به بازارهای جهانی

فواد دولت آبادی کارشناس کسب و کار بین الملل با اشاره به اینکه گرانی ارز تجربیات اولیه برای شرکت های دانش بنیان را هزینه بر کرده است، گفت: در فضای موجود حمایت دولتی از شرکت های دانش بنیان یک ضرورت است.

او با بیان اینکه ۱۰۰ تکاپوی صادراتی می تواند گام موثری برای شرکت های استارت آپی باشد، تصریح کرد: در شرایط کنونی شرکت هایی هستند که برای حضور در فضای بین المللی علاقمند هستند اما در شرایط کنونی توان ورود به بازارهای خارجی را ندارند و کسب تجربه با اکوسیستم ها و سرمایه گذاران خارجی می تواند بیستری برای توسعه همکاری های خارجی باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه