معاون وزیر نفت بیان کرد؛
بحران خوراک در پتروشیمی/ظرفیت خالی ۲۳ میلیون تنی و تهدید ناترازی تولید
مدیر عامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی به چالشهای تأمین خوراک اشاره کرد و اعلام کرد: در صورت ادامه این وضعیت، ناترازی تولید به ۳۰ میلیون تن خواهد رسید.

، حسن عباسزاده مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی اظهار کرد: صنعت پتروشیمی به دلیل پیچیدگیهای فراوان خود، نیازمند استفاده از نظامهای نوین مدیریتی است. این صنعت با چالشهای بزرگی روبهرو است که بدون بهرهگیری از مدلهای مدیریتی نوین، حل این مشکلات ممکن نیست.
وی افزود: نظامهای مدیریتی در محیطهای پیچیدهای همچون صنعت پتروشیمی، بستری مناسب را فراهم میکنند تا شرکتها بتوانند عملکرد خود را با دیگران مقایسه کرده و در مسیر پیشرفت گام بردارند.
عباسزاده بر اهمیت ارزیابیهای داخلی و خارجی تأکید کرد و گفت: اجرای پروژهها و پیادهسازی توصیهها و پیشنهادات این ارزیابیها برای پیشرفت صنعت حیاتی است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به تأثیر تحولات سیاسی و بینالمللی بر صنعت پتروشیمی اشاره کرد و افزود: صنعت پتروشیمی باید توانایی پیشبینی تغییرات داخلی و خارجی را داشته باشد تا بتواند بهخوبی از بحرانها عبور کند.
عباسزاده به اهمیت استفاده از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی برای بهبود عملکرد صنعت اشاره کرد و گفت: باید توجه ویژهای به تحولات فناوری و بهرهبرداری از ظرفیتهای هوش مصنوعی در صنعت پتروشیمی داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه صنعت پتروشیمی در آستانه ۱۰۰ میلیون تنی شدن است، اظهار کرد : تا چند ماه آینده رقم تولید محصولات پتروشیمی به ۱۰۰ میلیون تن می رسد.
معاون وزیر نفت تاکید کرد: در این فضا بدون نظام نوین مدیریتی کار مشکل می شود.
مدیر عامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی در ادامه تامین خوراک را از جمله چالش های صنعت پتروشیمی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر به دلیل کمبود خوراک ۲۳ میلیون تن ظرفیت خالی داریم و این در حالی است که تا برنامه هفتم توسعه بنا بر این است که به رقم تولید ۱۳۱.۵ میلیون تن برسیم و اگر خوراک تامین نشود این رقم ناترازی به ۳۰ میلیون تن خواهد رسید.
ارسال نظر