کمیسیون اروپا سیاست اقتصادی ترامپ را خطرناک ارزیابی کرد
کمیسر امور اقتصادی و مالی اروپا با تاکید بر اینکه پوتین و ترامپ می خواهند اروپا را تضعیف کنند، سیاست حمایتی رئیس جمهور جدید آمریکا را خطرناک ارزیابی کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، پیر موسکوویسی کمیسر اتحادیه اروپا در امور اقتصادی و مالی اروپا در گفتگو با روزنامه اتریشی "دی پرسه" به مسئله بحران یونان پرداخته و اظهار داشت: برای اینکه مسئله یونان را حل کنیم نه تنها به دولت آتن بلکه تمام شرکای دیگر نیاز است. روشن است که بدهیهای یونان باید کاهش یابد. اقدامات کوتاه مدت برای این منظور در واقع تاثیر گذاشته است، اما ما به راه حل های طولانی مدت برای این منظور نیاز داریم.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که دوشنبه آینده به توافقی با وزرای دارایی منطقه یورو برای حل این مسئله دست پیدا کند و این امر را امکان پذیر دانست.
این مقام اروپایی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد که ما نباید فراموش کنیم که مردم یونان تحت این بحران به شدت رنج می برند. بیکاری امروز در این کشور بالای بیست درصد و بیکاری جوانان بالای پنجاه درصد است. ریاضت نمی تواند مدلی برای همیشه باشد.
"پیر موسکوویسی" در بخش دیگری از سخنانش گفت: ما به وضوح در یک دوره از تغییرات بزرگ ژئوپلیتیکی قرار داریم. برخی از آن ها از ما می آیند. خروج انگلیس از اتحادیه اروپا یکی از این تغییرات است. اینکه شرایط برای خروج یکی از اعضای مهم اتحادیه اروپا را فراهم کنیم یک چالش است و این گونه است درباره بازتعریف روابط. انگلیس به عنوان عضو دائم شورای امنیت و قدرت هسته ای باقی می ماند. این کشور مشترکا با فرانسه موتور یک سیاست دفاعی اروپایی بود. همچنین چالش های خارجی برای ما وجود دارد.
وی در ادامه از جمله چالش های خارجی به انتخاب آقای ترامپ در آمریکا و تهدیدات از طرف پوتین اشاره کرده و گفت: هر دوی آن ها نقطه اشتراکی دارند که می خواهند اروپا را تجزیه و تضعیف کنند. ما باید تصمیم بگیریم که یا این شرایط را بپذیریم و تسلیم ناسیونالیسم و پوپولیسم روزافزون شویم و یا پاسخ مشترکی پیدا کرده و نشان دهیم که اروپا می تواند یک قدرت نرم صلح آمیز در این دنیا باشد. وی همچنین بر لزوم تقویت همکاری ها بخصوص در چارچوب منطقه یورو تاکید کرد.
کمیسر امور مالی اروپا در ادامه سیاست حمایتی ترامپ را خطرناک ارزیابی کرده و گفت ما باید خود را برای دولتی در آمریکا آماده کنیم که سیاست حمایتی بی سابقه ای را نسبت به پیشینیان خود دنبال می کند. این سیات با رد قرارداد تجارت آزاد اروپا با آمریکا موسوم به تی تی آی پی شروع می شود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر