تداوم سیاست تهاجم فرهنگی عربستان در اندونزی
سرویس بین الملل - وهابیون سعودی همواره برای بحران آفرینی و نفوذ در کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای هزینه های زیادی را متحمل می شود.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری موج، در پی سفر پرهزینه و تجملاتی شاه عربستان به اندونزی، روزنامۀ آمریکایی
آتلاتنیک از هزینه های گزاف عربستان برای گسترش سلفی گری و وهابیت در این کشور پرده برداشت.
این روزنامه با انتشار گزارشی از سیاست های عربستان در اندونزی، از پدیده ای که آن را "تهاجم فرهنگی" عربستان به اندونزی خبر داد که از ۱۹۷۰ شروع شده است تا بتواند در پرجمعیت ترین کشور مسلمان در جهان، نفوذی گسترده برای خود ایجاد کند.
بر پایۀ این گزارش، عربستان برای نفوذ در اندونزی ده ها میلیون دلار هزینه کرد و بیش از ۱۵۰ مسجد در این کشور ساخت تا بتواند اندیشه های سلفی و وهابیت را به اندونزی صادر کند.
علاوه بر آن، عربستان در شهر جاکارتا پایتخت اندونزی، به حمایت مالی از دانشگاه بنیاد علوم اسلامی و عربی پرداخت و شماری از مبلغان وهابیت را به این کشور اعزام کرد و هزاران دانشجوی اندونزیایی را بورسیه کرد تا در عربستان آموزش ببینند.
"کریسیکا فاراگور" تهیه کنندۀ این گزارش تاکید کرد که وزارت امور دینی اندونزی از تبلیغ افراط گرایی توسط بنیاد علوم اسلامی و عربی نگران و بیمناک شده است زیرا این طرز تفکر با رویکرد دولت اندونزی که محترم شدن تسامح دینی است، مغایرت دارد.
به نوشتۀ فاراگور، موسسه های خیریه سعودی، اقدام به حمایت مالی از تندروهای اندونزی کردند و رهبران گروه های تندرو در اندونزی نیز توسط مبلغان سعودی آموزش دیدند. در همین راستا، رسانه های سلفی، نقشی مهم در تحریک شمار زیادی از مردم اندونزی به حمایت از گروه تروریستی داعش ایفا کردند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر