سازمان ملل:
۳۷۹ هزار مسلمان روهینگیا به بنگلادش گریختند
آمارهای جدید سازمان ملل نشان میدهد از آغاز موج تازه خشونتها در استان راخین، بیش از ۳۷۹ هزار مسلمان روهینگیا مجبور به ترک این کشور و فرار به بنگلادش شدهاند.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان ملل روز چهارشنبه اعلام کرد، از آغاز خشونت های ماه گذشته علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخین در شمال میانمار، حدود ۳۷۹ هزار نفر به بنگلادش گریخته اند.
ژوزف تریپورا سخنگوی آژانس آوارگان سازمان ملل در سخنانی تاکید کرد: آمار مسلمانان روهینگیا که به بنگلادش فرار کرده اند، طی ۲۴ ساعت بیش از ۹ هزار نفر افزایش داشته است.
مقام های بنگلادش در حال ثبت نام ورودی های جدید و احداث اردوگاه های تازه ای در نزدیکی مرز میانمار هستند.
قبل از آغاز موج تازه خشونت ها در میانمار، بیش از ۳۰۰ هزار روهینگیایی در بنگلادش اسکان داده شده اند. بیش از ده ها هزار مسلمان روهینگیا هم اکنون هیچ سرپناهی ندارند و مقام های سازمان ملل خواستار افزایش عملیات نهادهای امدادی بین المللی برای کمک به مسلمانان روهینگیا شده اند.
این در شرایطی است که انگ سان سوچی رهبر میانمار قصد دارد هفته آینده درباره بحران روهینگیا سخنرانی کند. این نخستین اظهارات سوچی درباره این بحران انسانی خواهد بود.
سخنگوی دولت میانمار روز چهارشنبه در سخنانی تاکید کرد: سوچی روز ۱۹ سپتامبر برای حمایت از آشتی و صلح ملی صحبت خواهد کرد.
وی افزود: سوچی برای مقابله با بحران انسانی در میانمار، در نشست مجمع عمومی سازمان ملل طی هفته آینده شرکت نخواهد کرد. به حضور او در میانمار نیاز است تا کمک های انسانی و نگرانی های امنیتی را مدیریت کند.
سوچی نخستین رهبر غیر نظامی میانمار در دهه های اخیر و برنده جایزه نوبل است. وی البته هیچ کنترلی بر ارتش قدرتمند این کشور ندارد که ۵۰ سال زمام قدرت را در دست داشته است. در نهایت انتخابات آزاد در میانمار در سال ۲۰۱۵ میلادی برگزار شده است.
موج آوارگان روهینگیا موجب افزایش فشارهای بین المللی بر دولت میانمار شده تا خشونت ها را پایان دهد. آمریکا نیز خواستار حفاظت از جان غیرنظامیان شده و بنگلادش نیز خواستار کمک جامعه بین المللی برای مقابله با بحران انسانی شده است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر