English

آتش‌بس در لبنان، فتنه افکنی در سوریه

آیا غرب آسیا در آستانه تحولات تازه ای است؟

«رژیم اشغالگر قدس بر این باور است که آرامش و ثبات در سوریه به معنای تقویت و قدرت گیری هر چه بیشتر مقاومت اسلامی لبنان است. از این رو، صهیونیست ها که در ماه ها و سال های اخیر به هر حربه ای متوسل شده اند تا شاید جلوی حمایت های سوریه از حزب الله را بگیرند و در این امر موفق نشده اند، اکنون چاره کار خود را در تنش آفرینی تازه علیه این کشور یافته اند.»

آیا غرب آسیا در آستانه تحولات تازه ای است؟
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، تنها اندکی پس از اعلام توافق آتش بس در جنگ لبنان، شاهد یک فتنه افکنی تازه در سطح منطقه هستیم. در این راستا، گروه های تروریستی مورد حمایت ترکیه، حملات گسترده ای را از محور غرب شهر حلب به نیروهای ارتش سوریه در دستورکار قرار داده اند.

در این راستا، گزارش های مختلف از سرازیر شدن سیلی از گروه های تروریستی به سمت محورهای مواصلاتی شهر حلب حکایت دارند. در عین حال، نیروهای ویژه ارتش سوریه نیز عازم منطقه هستند و البته که نیروی هوایی سوریه و البته روسیه هم حملات سنگینی را به تروریست هایی که به سمت حلب حرکت می کنند، انجام داده و می‌دهند. گزارش های مختلف حاکی از این هستند که درگیری ها در نزدیکی شهر حلب در جریان است و مقاومت سنگین ارتش سوریه کار را رای تروریست ها سخت کرده است.

البته که به طور خاص گروه تروریستی تحریر الشام چندین فرمانده مهم خود را هم از دست داده است. در این نقطه، یک سوال مطرح می شود و آن هم این است که آیا منطقه غرب آسیا در آستانه یک جنگ بزرگ دیگر است؟ دلیل اوج گیری تنش ها در سوریه چیست؟ برای پاسخ به این پرسش‌ها، توجه به دو نکته ضروری است.

اول اینکه رژیم اشغالگر قدس بر این باور است که آرامش و ثبات در سوریه به معنای تقویت و قدرت گیری هر چه بیشتر مقاومت اسلامی لبنان است. از این رو، صهیونیست ها که در ماه ها و سال های اخیر به هر حربه ای متوسل شده اند تا شاید جلوی حمایت های سوریه از حزب الله را بگیرند و در این امر موفق نشده اند، اکنون چاره کار خود را در تنش آفرینی علیه این کشور  یافته اند. بشار اسد رئیس جمهور سوریه تاکنون هر پیشنهاد تحریک‌آمیز و بسته تشویقی که بر دوری او از جبهه مقاومت تاکید داشته را پَس زده است.

همین مساله بر شدت دشمنی اشغالگران اسرائیلی و متحدان منطقه ای آن ها علیه نظام سیاسی سوریه افزوده است. موضوعی که یکی از نمودهای عینی خود را در قالب ناآرامی های جاری علیه این کشور به نمایش می گذارد.

نکته دوم اینکه ترکیه در وضعیت کنونی به زعم خود شرایط مساعدی را جهت پیشبرد جاه طلبی هایش به ضرر ملت سوریه رصد کرده است. البته که ترکیه نوعی منفعت مشترکِ پنهان نیز با اسرائیل در این رابطه حس می کند. از این رو، اینکه می بنییم ارتش ترکیه به نحوی تمام عیار به حمایت از تروریست ها و اقدامات جنایتکارانه آن ها در خاک سوریه می پردازد در نوع خود بیش از هر زمان دیگری ماهیت دوگانه سیاست های اعلامی دولت ترکیه را هم افشا کرده است.

در ماه های گذشته مقام های ارشد ترکیه به ویژه رئیس جمهور این کشور بارها در موضع گیری های خود از اسرائیل انتقاد کرده و آن را محکوم کرده‌اند. با این حال، جدای از اینکه گزارش های مختلفی از همدستی پنهان آن ها با صهیونیست ها به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری منتشر شده، در عین حال، در وضعیت کنونی نیز تقسیم کار آن ها با اسرائیل در سوریه حامل پیام های معناداری است. موضوعی که برای افکار عمومی منطقه می‌تواند روشنگر و قابل تامل باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه