English

کاخ سفید:

فقط دو راه برای برخورد با ایران داریم

کاخ سفید به مخالفت کامل ایران برای مذاکره زیر فشار با ایالات متحده و تحکّم و تحمیل توقعات واشنگتن واکنش نشان داد و مدعی شد که تنها دو راه برای برخورد با تهران وجود دارد.

فقط دو راه برای برخورد با ایران داریم
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از شبکه الجزیره، کاخ سفید در بیانیه‌ای مدعی شد: امیدواریم ایران مردم و منافع عالی خود را بالاتر از تروریسم قرار دهد.

این نهاد آمریکایی بار دیگر با استفاده از ابزار ارعاب برای تحمیل خواسته‌های نامشروع خود به ایران ادعا کرد: می‌توان با ایران از طریق نظامی یا از طریق توافق برخورد کرد.

این اظهار نظر کاخ سفید پس از سخنان مقام رهبری صورت می‌گیرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران شامگاه شنبه با سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام در حسینیه امام خمینی (ره) دیدار کردند.

معظم له در بخشی از سخنان خود در این دیدار فرمودند: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست، بلکه برای تحکّم و تحمیل توقعات خودشان است. جمهوری اسلامی ایران قطعاً توقعات آنها را نخواهد پذیرفت.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه