English

نیروهای مسلح یمن با ناو هواپیمابر آمریکا درگیر شدند

بنا بر اعلام سخنگوی نیروهای مسلح یمن، ارتش این کشور با ناو هواپیمابر آمریکا در دریای سرخ چندین ساعت درگیر بودند.

نیروهای مسلح یمن با ناو هواپیمابر آمریکا درگیر شدند
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از شبکه المسیره، سرتیپ یحیی سریع در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن درچهارمین هفته متوالی با هدف قرار دادن شناورهای رزمی آمریکا در دریای سرخ با تجاوز آمریکا به یمن مقابله کردند.

وی گفت: در چند ساعت گذشته، یگان های موشکی و پهپادی یمن با همکاری نیروی دریایی، با شناورهای رزمی آمریکا بویژه ناو هواپیمابر ترومن در شمال دریای سرخ درگیر شدند و این شناورها را با موشک های کروز و پهپاد هدف قرار دادند.

سریع افزود: این عملیات که چند ساعت به طول انجامید، از تجاوز خصمانه آمریکا در طول ساعات درگیری به یمن جلوگیری کرد.

وی اضافه کرد: نیروهای مسلح یمن در عملیاتی دیگر، ناوچه تدارکاتی و پشتیبانی همراه ناو هواپیمابر ترومن را با یک موشک بالستیک هدف قراردادند.

سریع گفت: ملت، رهبران و ارتش یمن تا زمانی که تجاوز به غزه متوقف و محاصره ظالمانه این منطقه به‌طور کامل برداشته نشود، با عملیات پشتیبانی و دفاعی، به انجام وظایف دینی و اخلاقی خود در حمایت از ملت فلسطین ادامه خواهند داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه