English

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

پشت‌پرده کاهش قابل‌ توجه محبوبیت ترامپ در آمریکا چیست؟

«شبکه سی ان ان در تازه ترین نظرسنجی خود، از اُفت شدید محبوبیت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خبر داده است. موضوعی که عملا بدترین عملکرد را برای ترامپ در ۱۰۰ روز نخست حضورش در قدرت در میان روسای جمهوری هفت دهه اخیر آمریکا رقم زده است.»

پشت‌پرده کاهش قابل‌ توجه محبوبیت ترامپ در آمریکا چیست؟
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، به تازگی شاهد انتشار آماری قابل تامل در مورد محبوبیت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بوده ایم. ماجرا از این قرار است که شبکه سی ان ان در جدیدترین نظرسنجی خود با محوریت محبوبیت دونالد ترامپ اعلام کرده که وی به شدت در این زمینه اُفت داشته و در موقعیتی ضعیف‌تر از هر رئیس جمهور دیگرِ آمریکا در دست‌کم هفت دهه اخیر قرار گرفته است.

این شبکه بر پایه نظرسنجی خود، میزان محبوبیت عمومی ترامپ را ۴۱ درصد اعلام کرده است. جالب اینکه تنها ۲۲ درصد از آمریکایی‌ها گفته اند که ترامپ را رئیس جمهوری مطلوب می دانند. اهمیت این امار از آن جهت است که بدانیم ترامپ هنوز در ۱۰۰ روز نخست حضور خود در کرسی ریاست جمهوری آمریکا قرار دارد و عملا یک رکوردزنی عجیب کرده است. در مورد دلایل ثبت این آمار، استدلال های مختلفی مطرح می شود با این همه، به نظر می رسد که در خوانش آن باید دو مساله را مد نظر داشت.

اول اینکه جامعه آمریکا هر روز که از حضور ترامپ در قدرت می گذرد بیش از پیش به دروغگو بودن وی و فریبکاری هایش پی می برد. ترامپ همان کسی بود که قبل از حضور در قدرت تاکید می کرد که جنگ اوکراین را یک روزه تمام می کند یا به جنگ غزه خاتمه می دهد. اکنون نه تنها هیچکدام از این ادعاها محقق نشده اند بلکه سیاست خارجی آمریکا تحت رهبری ترامپ به دلیل اتخاذ تدابیر غیرمنطقی، در موقعیتی قرار گرفته که عملا این کشور را در محیط بین المللی منزوی می کند.

اکنون اتحادیه اروپا و متحدان آمریکا در دیگر بخش های جهان، تا حد زیادی از ناحیه سیاست های ترامپ احساس ناامنی می کنند و خواستار تعدیل این سیاست ها هستند. این در حالی است که ترامپ سعی دارد به قیمت تضعیف بقیه، آمریکا را به زعم خود به کشوری منحصر به فرد تبدیل کند. البته که ترامپ در مورد طیف دیگری از رفتارهای خود هم فریبکار پیشه کرده است. مثلا او اقدام به آزادسازی افرادی کرده که در جریان شورش ششم ژانویه سال 2021، به کنگره آمریکا حمله کردند. در عین حال، او بر شدت قطبی گرایی سیاسی و اجتماعی در کشورش هم افزوده و طوری رفتار می کند که انگار فقط رئیس جمهور سفیدپوستان و طبقات مرفه و ثروتمند است.

نکته دوم اینکه آغاز جنگ تعرفه ای ترامپ علیه کشورهای مختلف جهان نوید بخش روزهای سختی برای مردم آمریکا است. بر طبق برخی ارزیابی‌های رسمی، این جنک تجاری روی دوش هر آمریکایی سالانه بیش از 5 هزار دلار هزینه می گذارد. البته که این عدد صرفا مبتنی بر برآوردهای اولیه است و هزینه های این جنگ تجاری و تعرفه ای برای آمریکا می تواند به مراتب بدتر از این حرف ها هم باشد.

از این رو، مردم آمریکا نوعی حس ناامنی اقتصادی پیدا کرده اند و مقصر اصلی این موضوع را دونالد ترامپ می‌دانند. موضوعی که در ماه‌های آتی می تواند وضعیت وخیم تری پیدا کند و موقعیت سیاسی ترامپ را با مخاطرات جدی رو به رو کند.  

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه