English

گوترش برای کاهش تنش میان هند و پاکستان اعلام آمادگی کرد

سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که آنتونیویو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه‌شنبه به وقت محلی با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و سوبرامانیام جایشانکار، وزیر امور خارجه هند تلفنی گفت و گو و برای کاهش تنش‌ میان دو کشور اعلام آمادگی کرد.

گوترش برای کاهش تنش میان هند و پاکستان اعلام آمادگی کرد

به گزارش خبرگزاری موج، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی گفت: دبیرکل سازمان ملل امروز به‌طور جداگانه تلفنی با محمد شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و جناب آقای سوبرامانیام جایشانکار، وزیر امور خارجه هند گفت و گو کرد.

دوجاریک تصریح کرد: دبیرکل سازمان ملل بار دیگر حمله تروریستی ۲۲ آوریل در جامو و کشمیر را به‌شدت محکوم و بر اهمیت پیگیری عدالت و پاسخگویی در قبال این حملات از طریق روش‌های قانونی تاکید کرد.

سخنگوی سازمان ملل گفت: دبیرکل سازمان ملل همچنین نگرانی عمیق خود را نسبت به افزایش تنش‌ها میان هند و پاکستان ابراز و بر لزوم اجتناب از رویارویی‌ای که می‌تواند پیامدهای فاجعه‌باری داشته باشد، تاکید کرد.

دوجاریک ادامه داد که دبیرکل سازمان ملل پیشنهاد کرد که نمایندگی های سازمان ملل آماده حمایت از تلاش ها جهت کاهش تنش هستند.

تنش‌ها بین هند و پاکستان از زمان حمله ۲۲ آوریل (۲ اردیبهشت) افراد مسلح در پهلگام که ۲۶ کشته بر جای گذاشت، به بالاترین حد خود رسیده است.

دهلی نو بی درنگ، اسلام آباد را مسئول این حمله دانست؛ حمله‌ای که مرگبارترین حمله علیه غیرنظامیان در منطقه‌ای با اکثریت مسلمان در دهه‌های اخیر محسوب می‌شود.

پاکستان هرگونه دخالتی را رد کرده و «تحقیقات بی‌طرفانه» در مورد این حمله را خواستار شده است. هر دو کشور علیه یکدیگر اقدام تلافی‌جویانه کردند و دستور بستن مرز را دادند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه