رئیس جمهوری بر استفاده از ظرفیت های خوب برای توسعه روابط دو کشور ایران و سوئد تاکید کرد
حسن روحانی با بیان اینکه سوئد همیشه موضعی میانه رو در قبال ایران بویژه در بحث هسته ای داشت گفت: ظرفیت های خوب دوکشور ایران و سوئد باید برای توسعه ر وابط استفاده شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در نشست خبری مشترک با «استفان لون» نخست وزیر سوئد در مجموعه سعدآباد تهران ، سوئد را کشوری با سابقه در روابط با ایران توصیف کرد و گفت: امروز در زمینه های مختلف دو جانبه منطقه ای و بین المللی توانستیم با هم گفت و گو کنیم.
وی ادامه داد: سوئد هم به عنوان یک کشور پیشرفته اروپایی، هم به عنوان عضو اتحادیه اروپا و عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل برای ما اهمیت خاصی دارد و بعد از شرایط توافق هسته ای شرایط مناسبی بین ما و اتحادیه اروپا به خصوص سوئد برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری به وجود آمده است.
رئیس جمهوری با بیان وجود ظرفیت های بسیار خوب برای توسعه روابط بین دو کشور به ویژه در زمینه حمل نقل، محیط زیست، فناوری اطلاعات و ارتباطات، معدن و صنعت، اظهار کرد: اراده دو کشور بر این است که روابط به قبل از تحریم برگردد و بتوانیم از ظرفیت های اقتصادی استفاده کنیم.
وی مواضع کشور سوئد را برخوردار بودن از موضع میانه روی و تعادلی عنوان کرد و گفت: حتی در دوران تحریم در برخی از زمینه ها این موضع های کشور سوئد ادامه داشت و این کشور نسبت به موضوع هسته ای هم همواره میانه رو و معتدل بود.
روحانی تصریح کرد: یکی از موضوعات دیگری که مورد بحث قرار گرفت مسیر ترانزیت ایران و ارتباط اروپای شمالی و شرقی به اقیانوس هند و ارتباطی که می توان از لحاظ جاده ای و ریلی بین این دو منطقه برقرار کنیم.
رئیس جمهوری موضوع دیگر مطرح شده با نخست وزیر سوئد را مسایل منطقه به ویژه افغانستان، عراق، سوریه و یمن برشمرد و تصریح کرد: ادامه بررسیموضوع آتش بس در سوریه برای هر دو کشور ایران و سوئد اهمیت دارد و اینکه این مذاکرات معارضین با دولت سوریه امتداد داشته باشد و در نهایت سوریه شاهد ثبات و امنیت باشد و با گروه های تروریستی از جمله داعش و النصره مبارزه شود.
رئیس دولت تدبیر و امید اظهار کرد: درباره فلسطین و معضلاتی که در این زمینه وجود دارد و راه های کاهش تنش نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
روحانی افزود: وضع مردم یمن و فشاری که امروز روی مردم یمن هست و نیازمندی مردم این کشور به دارو و غذا،ضرورت آتش بس و مذاکره یمنی یمنی مورد تاکید قرار گرفت.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر