جمعی از اساتید و تشکلهای دانشجویی طی نامهای به روحانی
دولت یازدهم بر لبه خطرناکی ایستاده که یک سمت آن درّهای به نام تورم و در سمت درّهای به نام رکود وجود دارد
جمعی از اساتید، فعالان علمی و تشکلهای دانشجویی در نامهای به رئیسجمهور نوشتند دولت یازدهم با عدم کنترل نقدینگی و سیاستهای اشتباه در ایجاد نقدینگی، بر لبه خطرناکی ایستاده که یک سمت آن درّهای به نام تورم و در سمت درّهای به نام رکود وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری موج، جمعی از اساتید، فعالان علمی و تشکلهای دانشجویی طی نامهای به حسن روحانی رئیسجمهور اعلام کردند: هیچگاه و در هیچ زمانی دوست نداشتهایم که برچسب بیصداقتی بر سینه یکی از مقامات رسمی کشورمان نشانده شود، به همین دلیل، اظهارات غیرکارشناسانه و غیرواقعی مطرح شده توسط جنابعالی را به حساب بیاطلاعی از وضع موجود در جامعه میگذاریم.
متن این نامه به شرح ذیل است:
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم؛
از آنجایی که بیانات جنابعالی در تبلیغات انتخاباتی، فراتر از شعارهای یک کاندیدا و به عنوان مواضع و نظرات رئیسجمهور مستقر جمهوری اسلامی ایران محسوب میگردد، لازم است نکاتی را به استحضار برسانیم تا حداقل از سوءاستفادههای آتی شبکههای معاند و مخالفان و دشمنان آشکار نظام اسلامی جلوگیری شود:
1ـ ما جمعی از دانشگاهیان و فعالان علمی کشور هیچگاه و در هیچ زمانی دوست نداشتهایم که برچسب بیصداقتی بر سینه یکی از مقامات رسمی کشورمان نشانده شود، به همین دلیل، اظهارات غیرکارشناسانه و غیرواقعی مطرح شده توسط جنابعالی را به حساب بیاطلاعی از وضع موجود در جامعه میگذاریم و تقاضا داریم به جای نشستن در اتاقهای دربسته و شنیدن آمار و اطلاعات از برخی مشاوران خود، حداقل در ایام انتخابات به گونهای در بین اقشار جامعه حضور یافته و واقعیات کشور را درک نمایید.
2ـ جنابعالی و دولت محترمتان با افتخار صحبت از کنترل و کاهش تورم میکنید، در حالی که به خوبی میدانید کاهش تورم با وجود حجم نقدینگی بیسابقه کنونی، فقط و فقط به دلیل رکود مرگباری است که بر کشور حاکم گردیده و این مطلب مورد اجماع تمامی کارشناسان اقتصادی است. دولت یازدهم با عدم کنترل نقدینگی قبلی و سیاستهای اشتباه در ایجاد نقدینگی بیشتر، بر لبه خطرناکی ایستاده که در یک سمت آن درّهای به نام تورم و در سمت درّهای به نام رکود وجود دارد. فرار از هرکدام به معنای پرت شدن در دیگری است.
نتیجه اقدامات دولت شما، ورشکستگی کارخانهها و کارگاههای بزرگ و کوچک، ورشکستگی نظام بانکی، از بین رفتن اشتغال، وابستگی کامل به واردات و بالاخره تعطیلی اقتصاد کشور بوده و ادامه این روند خطر بزرگی برای کشور محسوب میشود. نارضایتی مردم از ادامه این روند باعث سقوط آرای جنابعالی و به احتمال قوی، یک دورهای شدن ریاستجمهوری جنابعالی میشود.
3ـ بر خلاف اطلاعاتی که به شما ارائه نمودهاند، شرکتهای دانشبنیان، شتابدهندهها و استارتآپها فقط با کمک معاونت محترم علمی رئیسجمهور ثبت و ایجاد شدهاند، ولی در مقام عمل، دستگاههای دیگر اجرایی و صنایع دولتی به هیچ وجه حاضر به همکاری با این شرکتها نبوده و بالعکس به جای خریداری محصولات دانشبنیان ایرانی یا کمک در بازاریابی یا صادرات آنها، پورسانتهای فروشندگان خارجی را ترجیح میدهند!
4ـ علیرغم اطلاعات نادرستی که به جنابعالی دادهاند، نه تنها فضای دانشگاهها از لحاظ علمی و سیاسی (برخلاف دورههای قبل) از آزادی مطلوب برخوردار نیستند، بلکه کابینه امنیتی جنابعالی مسبب ایجاد فضای امنیتی در دانشگاهها گردیده و انتقاد از جنابعالی و دولتمردان با تبعات منفی و پروندهسازی علیه دانشگاهیان همراه میشود. این فضای امنیتی به درون دانشجویان نیز سرایت کرده است و اکثر تشکلهای دانشجویی در فضایی سرد، جز امید به تغییر وضعیت موجود، انتظار دیگری ندارند.
5ـ از مهمترین وظایف عرفی رئیسجمهور این است که حداقل هر سه ماه یکبار جداگانه با هر یک از وزرا جلساتی داشته و ضمن ارائه تدابیر از اقدامات انجام شده، مطلع گردد. گویا جنابعالی تاکنون فرصت این کار را نداشتهاید. جا دارد در این روزهای آخر دولت، سری به وزارت صنعت، معدن و تجارت سر بزنید و از مدیریت وزیر خسته خود و از روشهای مدیریتی کهنه و سنتی ایشان مطلع شوید که در این چهار سال چه به روز صنایع و معادن و تجار این کشور آورده است. خوب است بعد از چهار سال، یکبار با وزیر نفت خود در خلوت بنشینید و از ایشان راجع به قراردادهای نفتی خسارتبار و محرمانه سؤال کنید تا مطلع شوید تاکنون چند قرارداد نفتی شبیه کرسنت را بر کشور تحمیل کرده است و چند نسل آینده باید تاوان مدیریت مشکوک و پنهان و بسته ایشان را بپردازند.
جناب رئیسجمهور!
یکبار به یکی از کارخانجات معظم سر بزنید، نشانی این کارخانجات هماکنون در فضای مجازی به راحتی قابل دسترس است و نیازی به استفاده از اطلاعات مشاوران نخواهید داشت. نامهایی همچون ارج، داروگر، کاشی ایرانا، روغن نباتی پارس قو، دوچرخهسازی آساک، کارخانجات فولاد و ذوبآهن و از این دست این روزها برای مردم ما بسیار نامآشنا هستند.
6ـ امنیت راهها و حمل و نقل ریلی امروز از بیمسئولیتی و بیتدبیریهای وزیر راه و شهرسازی شما در خطر افتاده و هر روز شاهد اتفاق ناگواری برای مردم هستیم. یکبار با ایشان جلسه بگذارید و سؤال بفرمائید که یک وزیر چگونه میتواند نزدیک به یکصد شرکت خصوصی را مدیریت کند و همزمان وقتی را هم برای مدیریتش در وزارتخانه اختصاص دهد؟!
7ـ جناب آقای رئیس جمهور! این شرم آور نیست که سکان فرهنگ و آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم را به وزیری سپرده اید که مدتهاست همراه با دخترش سرپرم واردات البسه قاچاق و یا غیرقاچاق بوده است. آیا از این وزیر وارداتچی غیر از وارد کردن سند آموزش و پرورش از خارج از کشور انتظار دیگری وجود دارد.
در پایان، مجدداً از جنابعالی تقاضا میکنیم با درک واقعی از وضعیت فعلی کشور، در بیان مطالبی که توسط مدیران اشرافی برایتان آماده میشود تجدید نظر کنید و از وجهه یک رئیسجمهور در پایان دوران چهار ساله خود، به عنوان بالاترین مقام رسمی کشور، غبار بیصداقتی را بزدایید.
با احترام
جمعی از اساتید، فعالان علمی و تشکلهای دانشجویی
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر