جمهوری اسلامی باید به سمت حزب گرایی برود
نماینده مردم مازندران در مجلس گفت: احزاب، عقول منفصل نظام و جریانهای متفکر جریانساز هستند و نظام جمهوری اسلامی باید به سمت تحزّب پیش برود.
به گزارش خبرگزاری موج، علی ادیانی در نشست احزاب و تشکل های سیاسی استان مازندران با بیان این که احزاب و فعالیتهای آنان، علاوه بر حق شخصی شهروندی، جزو حقوق عمومی نیز بهشمار میآیند، گفت: ایران یکی از هزینهبردارترین کشورها در فعالیتهای حزبی و جناحی است. نمایندگان مجلس، شورای اسلامی شهر و حتی روستاها هزینه های گزافی برای احزاب می دهند و باید تدبیر شود تا این هزینهها کاهش یابد.
وی افزود: تجربه تشکلها و احزاب سیاسی دنیا نشان داده هرکجا تکثر احزاب بوده، توزیع ظرفیتها و فشل شدن آنها را به دنبال داشته و هرکجا احزاب؛ قوی، فراگیر و پاسخگو بوده، ظرفیتها متمرکزتر و قدرتمندتر عمل نموده است.
این نماینده اصولگرای مجلس همچنین بیان کرد: ایران قریب به ۴۰ سال است که بین اصولگرا ، اصلاح طلب، چپ، راست و گفتمانهای متعدد دست به دست میشود اما هیچ حزب و جناحی پاسخگوی اصلی نابسامانیها و آسیبهای موجود در درون کشور نیست چون کشور نه حزبی اداره میشود و نه جناحی و این نقص است؛ هم از سوی مجلسیها و هم بعضا در اجراست، آنجاهایی که قانون داریم اما طبق قانون عمل نمیشود.
ادیانی با تاکید بر اینکه لازمه انتخابات، حزب است، اظهار کرد: لازمه نمایندگی، ورود به حزب است. در حال حاضر نمایندگان و روسای جمهوری که با رای احزاب انتخاب میشوند متاسفانه احزاب و تشکلها را فراموش می کنند و این شیوه در حال "اپیدمی" شدن است.
نماینده مردم قائمشهر و سوادکوه در مجلس ادامه داد: احزاب، عقول منفصل نظام و جریانهای متفکر جریانساز هستند و نظام جمهوری اسلامی باید به سمت تحزّب پیش برود. اگر تحزّبِ قدرتمند در درون نظام شکل نگیرد نه فرصت به اصلاح طلبان میرسد و نه به اصولگرایان بلکه این فرصت در اختیار فرصت طلبان قرار میگیرد.
وی در پایان گفت: از شکاف بین اصولگرایان و اصلاح طلبان، انسانها و جریانهای نوکیسه نورسته که ریشهای در باورهای انقلاب و نظام و فعالیتها و منافع ملی ندارند رشد میکنند و آن زمان، همه ما مجبور به پذیرش التزامات آنها خواهیم بود.
ارسال نظر