سخنگوی دولت:
هفته آتی سومین جلسه مشترک مجلس و دولت برگزار خواهد شد
سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: در هفته آتی سومین جلسه مشترک مجلس و دولت به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
![هفته آتی سومین جلسه مشترک مجلس و دولت برگزار خواهد شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Kb24JjZIwqai/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh28sa4qxv-hI/%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%87+%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87+%D9%87%DB%8C%D8%A7%D8%AA+%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت ظهر امروز (چهارشنبه ۹ آذرماه) در حاشیه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، با اشاره به قدردانی رئیسجمهور و تیم وزیران از جایگاه و نقش جامعه پرستاری به ویژه در ایام مدیریت کرونا، گفت: یکی از تصمیمات امروز دولت این بود که وزارت بهداشت با همکاری صدا و سیما و وزارت ارشاد و با حمایت سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاههای مربوطه، میزان تولیدات هنری، محصولات رسانهای و سریالهایی را برای مستندسازی تلاش و ایثارگری پرستاران افزایش پیدا کند، به ویژه آنچه در ایام سخت کرونا صورت گرفت.
وی تصریح کرد: به صورت همزمان ثبت پنجمین رکورد روز بدون فوتی کرونا را امروز داشتیم که همه اینها نتایج زحمات کادر درمانی کشور است. این درحالی است که در برخی کشورها شاهد قرنطینه و مرگ و میرهای چند رقمی هستیم.
سخنگوی دولت ضمن گرامیداشت روز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در هفته آتی سومین جلسه مشترک مجلس و دولت به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد. البته غیر از این سه جلسه که به صورت عمومی با حضور تمامی نمایندگان و اعضای هیئت دولت صورت گرفته، جلسات متعدد دیگری نیز با رؤسای کمیسیونها و هیئت رئیسه مجلس داشتهایم که مسیر این تعامل ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر