English

وزیر کشور:

دستگاه های اطلاعاتی باید ترور عضو سپاه را پیگیری کنند/ ۶۰ درصد آلودگی هوا مربوط به منابع متحرک است

وزیر کشور در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان این مطلب که ترور شهید فتح اللهی تروریستی به نظر می رسد، گفت: دستگاه های دولتی باید ترور عضو سپاه را پیگیری کنند.

دستگاه های اطلاعاتی باید ترور عضو سپاه را پیگیری کنند/  ۶۰ درصد آلودگی هوا مربوط به منابع متحرک است

به گزارش خبرگزاری موج، احمدی وحیدی درباره حادثه ترور شهید "قاسم فتح‌اللهی" پاسدار سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ که شب گذشته در یکی از محلات جنوبی شهر تهران اتفاق افتاد ، اظهار کرد: جزییات درباره این حادثه را دستگاه های اطلاعاتی باید کار کنند، اما ظاهر کار که تروریستی به نظر می رسد.

وزیر کشور درباره مدیریت آلودگی هوای و تاثیرات آن در تهران و دیگر شهرهای کشور گفت: ۶۰ درصد آلودگی هوا طبق بررسی ها مربوط به منابع متحرک و ۴۰ درصد منابع ثابت است. در بحث منابع متحرک حمل و نقل عمومی و خودروها و موتوسیکلت ها مطرح است. بر اساس تصمیماتی که گرفته شده است، تعداد قابل توجهی موتورسیکلت برقی را قرار است وارد کنیم و جایگزین موتورسیکلت های با سوخت نامناسب کنیم.

وحیدی افزود : هم چنین بحث نوسازی ناوگان عمومی مطرح است و قراردادهایی در این زمینه بسته شده و تعدادی اتوبوس جدید هم برای تحویل از کارخانه‌ها آماده تحویل و شماره گذاری هستند. علاوه بر این شهرداری کار خوبی را برای کاهش مسیر ترددها با اصلاح تقاطع ها شروع کرده است.

وی ادامه داد: در کنار اینها بحث سوخت مطرح است، وزارت نفت در حال کار درباره سوخت‌های یورو ۵ است تا بیشتر آن را در استفاده خودروها در شهرها داشته باشیم. در منابع ثابت هم که درباره پالایشگاه‌ها و کارخانه هاست برنامه هایی در دستور کار است که با سوخت های بهتر کار کنند. البته مهاجرت نسبتا قابل توجه به تهران و افزایش جمعیت موجب افزایش آلودگی شده و کاهش نزولات آسمانی هم در این روند موثر بوده است.

وزیر کشور درباره تغییر برخی استانداران گفت: بحث تغییرات استانداران بستگی به عملکردها دارد، هر وقت احتیاج باشد این تغییرات انجام می‌شود.

وحیدی در پاسخ به سوالی دیگر درباره احتمال پذیرش دختران افغان محروم شده از تحصیل در افغانستان در دانشگاه های ایران اظهار کرد: همین الان به اتباع افغانستانی در ایران خدمات آموزشی خوبی داده می شود و ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار نفر تحت پوشش هستند. ترجیح ما این است که این مسایل در داخل افغانستان حل شود. پذیرش اتباع جدید برای ما با این تعداد مهاجر که در کشور داریم، محدود است و مشکلاتی دارد اما به مهاجرانی که اکنون در ایران هستند تلاش شده خدمات آموزشی خوبی داده شود که در حال انجام است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه