English

رئیس مجلس:

زمانی می‌توانیم به پیشرفت سرعت دهیم که در بخش اقتصادی به فهم مشترک برسیم/ دولت و مجلس در برنامه هفتم مصمم هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی می‌توانیم به پیشرفت و رشد تولید سرعت دهیم و مشکلات را رفع کنیم که همه ما در تمامی موضوعات به خصوص بخش اقتصادی به فهم مشترک برسیم.

زمانی می‌توانیم به پیشرفت سرعت دهیم که در بخش اقتصادی به فهم مشترک برسیم/ دولت و مجلس در برنامه هفتم مصمم هستند

به گزارش خبرگزاری موج، محمد باقر قالیباف در مراسم افتتاح فرودگاه شهدای گناباد اظهار کرد: اگرچه موافق بسیاری از فرودگاه‌هایی که امروز در کشور ساخته می‌شود نیستم، اما به دلیل بحران‌های طبیعی که در کشور اتفاق می‌افتد فرودگاه گناباد در چنین نقطه‌ای برای کشور لازم است.

وی اظهار کرد: بدون شک فرودگاه گناباد کمک شایانی به توسعه و پیشرفت منطقه و شهرستان‌های اطراف خواهد کرد، این فرودگاه ۱۰ تا ۱۱ شهرستان را می‌تواند تحت پوشش قرار دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرودگاه گناباد یک فرصت بسیار خوب و منحصر به فردی برای منطقه است، عنوان کرد: زمانی می‌توانیم به پیشرفت و رشد تولید سرعت دهیم و مشکلات را رفع کنیم که همه ما در تمامی موضوعات به خصوص بخش اقتصادی به فهم مشترک برسیم.

وی گفت: اگر در اقصی نقاط کشور هر کسی بخواهد فقط به شهر و مرکز استان خودش فکر کند هیچ گاه نخواهیم توانست به پیشرفت برسیم و این منجر می‌شود پروژه‌ای مانند این فرودگاه ۳۰ سال زمان ببرد.

قالیباف با اعلام اینکه ساخت و تکمیل شدن چنین فرودگاهی با این مختصات حداکثر سه سال بیشتر نباید زمان ببرد، در صورتی که ۲۷ سال اضافی وقت گذاشتیم، افزود: نباید گذاشت سرنوشتمان این گونه رقم بخورد.

وی با بیان اینکه فرصت‌های بزرگی را در کشور داریم، خاطرنشان کرد: باوجود اینکه حدود ۱۵ هزار کیلومتر راه‌آهن در کشور داریم، اما امروزه از ۴۰۰۰ کیلومتر آن هیچ استفاده مفیدی نمی‌شود و حتی هزینه اضافی برای نگهداری آنها نیز باید بدهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اگر به جای این ۴۰۰۰ کیلومتر کریدور شمال به جنوب را دو خطه کنیم ساخت چنین فرودگاهی بیش از ۳ سال بیشتر زمان نخواهد برد. اما اگر آن را نسازیم و تولید ثروت نکنیم نتیجه‌اش می‌شود چنین پروژه‌هایی که باید ۳۰ سال وقت بگذاریم و بعد از این مدت هم استفاده مفید اقتصادی نتوانیم ببریم.

وی عنوان کرد: امروز نیازمند نگاهی مانند دوران دفاع مقدس هستیم، آن دوران هیچ کس فکر نمی‌کرد بتوانیم دشمنی که ائتلاف همه دشمنان انقلاب اسلامی بود را از پای در بیاوریم.

قالیباف با اشاره به اینکه امروز در عرصه اقتصادی نیازمند نگاه و باور دوران دفاع مقدس هستیم، بیان کرد: اگر آن ۴۰۰۰ کیلومتر راه‌آهن را در این مسیر قرار داده بودیم امروز نه تنها سرعت حرکت قطارهای باربری ۵ تا ۶ کیلومتر در ساعت با ظرفیت‌های حداقلی نبود بلکه قادر بودیم صدها میلیون تن کالا را جابجا کنیم.

وی تصریح کرد: اینکه در کریدور شمال و جنوب و کریدور شرق و غرب خشکی دنیا قرار گرفته‌ایم یک نعمت و پتانسیل بزرگی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا درآمد این بخش بسیار بیشتر از درآمد نفت و گاز است، می‌طلبد همه دست به دست هم دهیم و مصلحت را در نظر بگیریم.

وی عنوان کرد: هرچند ۱۹.۵ درصد ذخایر نفت و گاز دنیا در ایران است و رتبه اول را در دنیا داریم، اما متاسفانه به دلیل قطعی برق در تابستان و گاز در زمستان مشکلات بسیاری برای صنایع به وجود می‌آید.

قالیباف با اشاره به اینکه هرچند روزانه یک میلیارد متر مکعب گاز تولید می‌کنیم، اما در زمستان گاز نداریم، افزود: باوجود اینکه فولاد و پتروشیمی به دلیل نبود گاز قطع می‌شوند، اما از سویی چهار برابر استاندارد دنیا مصرف گاز داریم.

وی اظهار کرد: نوع بهره‌مندی از این منابع به دلیل ضعف مدیریتی به بدترین شکل ممکن است، این امکانات باید به بهترین شکل ممکن صرف و خرج مردم شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت و مجلس در برنامه هفتم مصمم هستند در این مسیر گام بردارند، قول می‌دهم در یک برنامه پنج ساله کشور در همین برنامه هفتم به ثبات اقتصادی برسد.

وی افزود: اگر نتوانیم بر گرانی و تورم غلبه پیدا کنیم و همین مسیر را ادامه دهیم نخواهیم توانست بر مشکلات غلبه کنیم، می‌طلبد به این موضوع توجه ویژه‌ای شود.

قالیباف با تاکید براینکه به طور ویژه پیگیر مشکلات آب شرب و شرایط روستاهای منطقه خواهم بود، اظهار کرد: به دلیل کاهش بارندگی امسال شرق کشور محرومیت بیشتری در آب داشت که به طور ویژه به آن توجه خواهیم داشت.

وی بیان کرد: تلاش می‌شود با پیشرانه‌هایی که در برنامه هفتم مدنظر است بتوانیم گره‌گشایی را انجام دهیم.

در پایان از تعدادی از خانواده شهدا تقدیر شد.

با عملیات موفقیت آمیز وارسی پروازی که روز سه شنبه همین هفته در فرودگاه گناباد انجام شد، امروز صبح هواپیمای حامل رئیس مجلس و وزیر راه و شهرسازی در گناباد به زمین نشست.

عملیات اجرایی فرودگاه گناباد طی ۳۰ سال گذشته در مساحت ۳۸۰ هکتار و با صرف ۶۷۰۰ میلیارد ریال هزینه تکمیل شده است.

 

بیشتر بخوانید:

نقشه راه برای اولویت‌بندی در قانون‌گذاری از سوی مجلس یازدهم ایجاد شده است

افغانستان اقدام عاقلانه را در تخصیص حق قانونی آب هیرمند در پیش بگیرند

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه