English

در جلسه ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور؛

تصمیمات راه گشا برای تامین آب شرب مناطق وابسته به حقابه هیرمند اتخاذ می‌شود

در جلسه ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور راهکارهای تامین آب شرب مورد نیاز برای مناطقی از استان سیستان و بلوچستان که تحت تاثیر عدم پرداخت حقابه هیرمند قرار گرفته اند، مورد بررسی قرار گرفت

تصمیمات راه گشا برای تامین آب شرب مناطق وابسته به حقابه هیرمند اتخاذ می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج، در جلسه ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور راهکارهای تامین آب شرب مورد نیاز برای مناطقی از استان سیستان و بلوچستان که تحت تاثیر عدم پرداخت حقابه هیرمند قرار گرفته اند، مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم جهت تسریع در راه اندازی سیستم جدید تامین آب مصرفی روزانه جهت رفع دغدغه های مردم این مناطق اتخاذ شد.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر در این جلسه با تاکید بر لزوم سرعت بخشیدن به روند تخصیص اعتبارات مصوب طرح های تامین آب استان سیستان و بلوچستان، گفت: لازم است در کنار پیگیری های مجدانه دستگاه دیپلماسی کشور برای تامین حقآبه هیرمند، منابع مالی مورد نیاز اجرای طرح های آبرسانی استان نیز در اسرع وقت تخصیص پیدا کند تا از وضعیت اضطراری به شرایط اطمینان بخش در تامین آب شرب مورد نیاز مردم برسیم.

وی افزود: به لحاظ راهبردی تامین آب شرب مردم در این نواحی از کشور نباید وابسته به تصمیمات کشورهای همسایه باشد و دولت تلاش می کند ضمن ایجاد آسودگی خاطر برای مردم در خصوص تامین آب مصرفی، حقآبه های لازم بر اساس معاهدات بین المللی را نیز با جدیت پیگیری کند.

وی در این خصوص وزارت خارجه و سفیر ایران در افغانستان را مکلف کرد تا با انجام مذاکرات و پیگیری های حقوقی در مسیر استیفای حقوق مردم ایران در آن مناطق تمام تلاش خود را بکار گیرند، چرا که حتی درصورت تامین آب شرب برای مردم، مصرف آب برای کشاورزی و صنعت همچنان وابسته به تامین حقآبه هیرمند است.

 مخبر ضمن تقدیر از اجرای فوری کلان پروژه اضطراری تامین آب شرب برای مناطقی از سیستان و بلوچستان که تحت تاثیر عدم پرداخت حقآبه هیرمند قرار گرفته اند، بر تسریع و پیگیری مجدانه همه دستگاه های درگیر برای بهره برداری طبق برنامه زمانبندی تاکید کرد.

در این جلسه که وزیر نیرو و سفیر ایران در افغانستان نیز حضور داشتند، گزارشی از مذاکرات و اقدامات انجام شده برای تامین حقآبه هیرمند ارائه شد و طرح های اضطراری تامین آب شرب مورد نیاز سیستان و بلوچستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر این اساس مقرر شد اعتبارات لازم برای تکمیل شبکه آبرسانی جدید از جمله حفر ۱۱۵ حلقه چاه و سیستم انتقال و شیرین سازی آب به سرعت تامین و فاز نخست پروژه مذکور در پاییز امسال به بهره برداری برسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه