معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در گفتگو با خبرگزاری موج خبر داد؛
برگزاری پنجمین نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای روستاییان و عشایر در مهر ماه
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: پنجمین نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای روستاییان و عشایر در مهر ماه امسال با هدف معرفی روستاها و عشایر و ظرفیت و توانمندی های روستاییان و عشایر برپا می شود.
امیرحسین مدنی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج اعلام کرد: تا کنون چهار نمایشگاه از دستاوردهای روستاییان و عشایر برپا شد که ۱۲ تا ۱۸ مهر ماه امسال پنجمین نمایشگاه در مصلای تهران برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و دبیر خانه شورای عالی جهاد سازندگی در راستای شعار سال《مهار تورم و رشد تولید》قصد دارد پنجمین نمایشگاه توانمندی ها وظرفیت های روستایی و عشایری را برگزار کند.
مدنی هدف از برپایی این نمایشگاه را آگاهی بازدیدکنندگان از وجود استعدادها، قابلیت ها و پتانسیل های موجود در مناطق روستایی و عشایر ظرفیت این مناطق در تولید محصولات متنوع بویژه در زمینه صنایع کوچک، صنایع روستایی و صنایع دستی عنوان و اظهار کرد: در این نمایشگاه همچنین طرح ها و پروژه های موفق در عرصه های روستایی و عشایری دریافت کننده تسهیلات صندوق توسعه ملی معرفی می شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم عشایری از دیگر اهداف پنجمین نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای روستاییان و عشایر کشور را معرفی روستاها و مناطق عشایری نمونه به عنوان الگوی توسعه برای سایر روستاها با موفقیت و وضعیت مشابه، معرفی جاذبه های فرهنگی و میراث ناملموس مناطق(از قبیل آداب و رسوم، بازی های بومی، پوشش محلی، غذاها و…)، جاذبه های طبیعی و گردشگری، معرفی مشاهیر و استعداد های نخبه و جوان روستایی و عشایر و معرفی کارآفرینان، استارتاپ ها و … در مناطق روستایی و عشایری برشمرد.
به گفته وی، با برپایی نمایشگاه توانمندی روستایی و عشایر، ارتباط دوسویه بین شهرنشینان با روستائیان و عشایر ایجاد می شود و همچنین موجب برقراری ارتباط تجاری فی ما بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان با ایجاد تقاضاهای جدید و شناسایی بازارهای مصرف برای خرید محصولات و تولیدات این مناطق در راستای تکمیل زنجیره ارزش تولیدات روستایی می شود.
مدنی خاطرنشان کرد: با برپایی این نمایشگاه شاهد تقویت روحیه خود باوری و توانمندی در جامعه روستایی و عشایری و معرفی الگوهای موفق توسعه روستایی از ایران و بهره گیری از تجربیات کشور های موفق در حوزه توسعه روستایی در این بین با رونق تولید، خواهیم بود که ضمن افزایش درآمد برای روستائیان و عشایر به تدریج با توسعه ارتباط بین گروه های همکار، خوشه ها و زنجیره های تولید دراین مناطق شکل گرفته که موجب افزایش اشتغال و کاهش هزینه های مصرف کنندگان خواهد شد.
ارسال نظر