۱۲۰ نماینده به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره FATF و CFT نامه نوشتند
۱۲۰ نماینده در نامه ای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برخی از مخاطرات موجود در مورد دو کنوانسیون FATF و CFT را بیان کردند.
، علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس روز دوشنبه نامه ۱۲۰ نماینده به آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را در اختیار رسانه ها قرار داد ولی در این نامه اسامی امضاکنندگان مشخص نشده است.
در بخشی از این نامه آمده است: در بندهای مختلف FATF، اطلاعات کامل تجاری، اقتصادی و مجاری دورزدن تحریم ها با ذکر کامل مشخصات آنها از ایران درخواست شده است، که ممکن است منجر به مسدود کردن آن راهها از سوی دشمنان ملت ایران شود؛ معرفی کامل اطلاعات مشتری اصلی (ذی نفع اصلی) در تجارت ها و معاملات از ایران خواسته شده است، (یعنی باید با شرکت ها و افراد پوششی برخورد شده و مراجع حساس و محرمانه، کشف و با آنها مقابله گردد.)، با معاملات و انتقال وجه صرفا با این توجیه که آن معاملات، مشکوک به تامین مالی تروریسم یا پولشویی هستند، برخورد شود. براین اساس، هر معامله و جابجایی وجه در داخل یا خارج از کشور، صرفا با ادعای مشکوک بودن از سوی اعضای FATF، دچار اختلال شده و ضربه جدی به اقتصاد کشور وارد خواهد کرد.
در بخشی از این نامه آمده است: نکته اساسی در این مقام آن است که با پذیرش FATF ، CFT و عمل به تمامی درخواست های مطرح شده در برنامه اقدام توافق شده (Acction Plan) میان ایران و FATF، هیچ تحریم جدی از بانک های ایران برداشته نخواهد شد، زیرا مشکل اصلی تحریم ها، تحریم های ثانویه آمریکا علیه کشورها در صورت داشتن مبادلات تجاری و اقتصادی با ایران است، و بقیه تحریم ها، امور فرعی می باشند. مادامی که تحریم های ثانویه رژیم تروریستی آمریکا علیه ملت ایران برداشته نشود، هیچ کشوری با ایران، مبادلات مالی و بانکی نخواهد داشت.
بر اساس این نامه، پذیرش FATF ، CFT و عمل به تمامی درخواست های مطرح شده در برنامه اقدام توافق شده (Acction Plan) میان ایران و FATF، هیچ فایدهای برای ملت ایران نداشته و بر مشکلات تحریمی ملت ایران از قبیل کشف تمام راه های دورزدن تحریم ها و در نتیجه مسدود کردن آنها، افزوده و نیز برای امنیت کشور مشکلات گوناگونی را ایجاد خواهد کرد.
ارسال نظر