English

راهکارهای خروج فولادگر از رکود کدامند

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، پرداخت بدهی های دولت به بخش خصوصی و تولید کنندگان، بهبود فضای کسب و کار و اجرای قوانین مهم مصوب مجلس را از جمله راهکارها و راه حل های خروج از رکود فعلی عنوان کرد.

راهکارهای خروج فولادگر از رکود کدامند

به گزارش خبرگزاری موج، حمیدرضا فولادگر در نطق میان دستور امروز خود در جلسه علنی مجلس ضمن تبریک دهه کرامت و روز خبرنگار اظهار کرد: در حالی که بیش از نه ماه از نامه نه ماده ای رهبری و بیش از شش ماه از آغاز عملیات اجرایی برجام می گذرد و علی رغم همکاری کامل ایران و انجام تعهدات خویش متاسفانه در طرف مقابل مواجه با نقض عهدهای فراوانی هستیم.

وی تصریح کرد: به جای تعهد کتبی دولت آمریکا، صحبت شفاهی رئیس جمهور آمریکا را پذیرفتیم و پیش پرداخت های خود را در حالی پرداختیم که عملیات اجرایی طرف مقابل را مشاهده نکردیم و به صورت متناظر عمل ننمودیم. لذا از هیأت نظارت بر برجام و کمیسیون امنیت ملی مجلس انتظار داریم حاصل نظارت خود را به صورت دقیق به مجلس و به ملت عزیز گزارش دهند و از دولت هم انتظار داریم تمامی توان خویش را در جهت احقاق حق ملت ایران به کار گیرند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه گفت: در بعد اقتصادی آثار پذیرش برجام هنوز مشاهده نمی‌شود و این در حالی است که ایجاد انتظار اولیه برای پذیرش برجام و انتظار فعلی برای شرایط پسابرجام و دست روی دست گذاشتن بخشی از دولت و فعالین اقتصادی برای مشاهده آثار برجام در مسائل اقتصادی خود از عوامل تشدید رکود شده است.

فولادگر افزود: ‌ دولت به موازات اقدامات سیاسی در برجام باید همت خود را مبذول رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری، حمایت از تولید داخلی و اجرای دقیق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ و اقتصاد مقاومتی می‌کرد، تا امروز شاهد این رکود گسترده و بی سابقه نباشیم.

وی با اشاره به راه حل هایی برای خروج از رکود فعلی اظهار کرد: پرداخت بدهی های دولت به بخش خصوصی و تولید کنندگان و پیمانکاران و فعالان اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار و اجرای قوانین مهم مصوب مجلس از جمله این راهکارها است.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس افزود: از نمایندگان و همکاران نیز انتظار داریم با حمایت از تشکیل کمیسیون ویژه اجازه دهند اقداماتی فراخور وضعیت فعلی کشور و با همکاری کمیسیون های مجلس شکل گیرد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس در ادامه با اشاره به برخی مسائل حوزه انتخابیه اش گفت: ‌ اصفهان به دلیل موقعیت جغرافیایی محل تردد و عبور و مرور بسیاری بوده و طبعا عهده دار بیشترین هزینه ها در بخش های حمل و نقل، آموزش، بهداشت و … است و کارخانجات بزرگ صنعتی استان نیز پذیرش نیرو را از طریق استخدام با آزمون و مصاحبه انجام می‌دهند در حالی که در بودجه تخصیصی هزینه های جاری و تملک دارایی و سرمایه ای دارای رتبه های ۲۸ و ۲۹ هستیم که امیدواریم این مسأله در نظام برنامه ریزی کشور اصلاح شود.

وی در پایان در مورد وضعیت آب زاینده رود نیز گفت: ‌ زاینده رود اختصاص به اصفهان ندارد. مرکز مدنیت کشور است و خواسته به حقه مردم اجرای دقیق مصوبات شورای عالی آب می‌باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه