«تهران۲۰» جدید در راه است
تهیهکننده برنامه «تهران۲۰» با اعلام تغییراتی در فصل جدید برنامه، تاکید کرد: «تهران۲۰» در این فصل جدیتر و بدون رودربایستی مسئولان را به میز برنامه دعوت و به چالش خواهد کشید.

، مجتبی احمدی، تهیهکننده و کارگردان برنامه تهران۲۰ درباره جزئیات تغییرات این برنامه در فصل جدید بیان کرد: سال گذشته تصمیم گرفتیم تغییراتی در «تهران ۲۰» ایجاد شود. با توجه به اینکه چند فصل از برنامه میگذرد، نیاز است که با توجه به تغییر نگاه و رویکرد مخاطب امروز، در ساختار و اجرا و همچنین رویکرد محتوایی و سبک و سیاق ارتباط با بینندگان تغییراتی ایجاد شود. از طرفی از آنجا که «تهران۲۰» یک برنامه تعریف شده با سابقه بیش از ۲۰ سال است، ما نمیتوانیم در ساختار آن تغییرات جدی ایجاد کنیم، اما به هر حال یک برنامه گفتوگو محور چالشی در حوزه زندگی شهرنشینی با فضایی اجتماعی به ویژه در پایتخت با حضور مسئولان مرتبط است که می تواند نوع مطالبه و ارتباط با مدیران را مدام تغییر دهد.
او ادامه داد: با توجه به اینکه «تهران۲۰» مطالبهگر است، هر مسئولی هم که وارد برنامه میشود به دنبال آن است که بتواند پاسخگو باشد و میداند که ما در برنامه گزارش کاری نخواهیم داد و پیگیر خواستههای مخاطب هستیم و در واقع مدیر مربوطه بر اساس دغدغههای شهروندان به برنامه دعوت میشود.
احمدی تصریح کرد: «تهران۲۰» امسال بدون رودرباستی و بیتعارفتر از سال گذشته خواهد بود. با مجوزی که از مدیران محترم شبکه تهران گرفتیم، برای رسیدن به مطالبات مردم، مسئولان را جدیتر به گفتوگو در میز «تهران ۲۰» دعوت میکنیم. ویژگی پروندههای «تهران ۲۰» در حوزههای شهری و اجتماعی این است که هر پرونده هم با مدیران مرتبط و هم با کارشناسان متخصص در طول سال بررسی میشود.
این تهیهکننده درباره تغییرات برنامه توضیح داد: «تهران ۲۰» در فصلهای گذشته سوژههای پرونده محوری داشت، مثل پرونده آلودگی هوا، ساختمانهای ناایمن، مسکن، ترافیک، ناترازی انرژی، سلامت و آسیبهای اجتماعی، خودرو و ... که نگاه کلیتری بود، اما در این فصل جزئی نگرتر شدهایم. بخشی را اضافه کردیم که نگاه جدی و حضور پررنگ مردم در برنامه است. در حقیقت «تهران۲۰» با بخش «هشتک تهران ۲۰» نگاه مردمیتری به خود گرفته است.
این تهیهکننده با بیان اینکه برای پیگری دغدغه های مردم در «تهران ۲۰»، کفش آهنی پوشیدهایم، در توضیحات بیشتر درباره اضافه شدن بخش مردمی به برنامه گفت: به دنبال این بودیم که با ارسال ویدئوهای مردمی، سوژههای مردم را در کنار سوژههای گروه نگارش و اتاق فکرمان بررسی کنیم. به این شکل که از سوی مردم سوژهها اعلام میشوند و این اتفاق عملا به تاثیرگذاری برنامه بیشتر کمک میکند. به طور مثال اگر وضعیت استادیوم آزادی را پیگیری میکنیم قول و قرار مدیر مربوطه تا حصول نتیجه پیگیری مستمر خواهد شد. این درخواستها و طرح مسئلهها از سوی مردم کمک میکند به اینکه آن مسئولان بعد از پیگیریهای دوباره تیم ما پاسخگوی بررسی مراحل حل موضوعات باشند.
او همچنین با اشاره به آیتم «هشتک تهران ۲۰» در فصل جدید، نیز توضیح داد: در این آیتم شهرهای اطراف استان تهران هم به موضوعات برنامه اضافه شدهاند. مردم از شهرهای مختلف استان تهران با سوژههایی که میفرستند، چالشهای زندگیشان در حوزههای مختلف را مطرح و پای مسئولان و مدیران را به برنامه باز میکنند و این بخش با استقبال خوبی هم مواجه شده است.
این تهیهکننده پیرو تغییراتی که در «تهران ۲۰» ایجاد شده است، با اشاره به مطرح شدن دغدغه بانوان گفت: همیشه این نقد به برنامه وارد بود که چرا هیچگاه موضوعات بانوان در حوزه مشاغل، آسیبهای اجتماعی، بیماریهای زنان، بیمه و... جدی و تخصصی مطرح نمیشود. ما این بخش را اضافه کردیم اما یکی از چالشهای ما این است که چرا برخی مدیران مرتبط با این حوزه آنچنان که باید پاسخگوی دغدغهها و چالشهای بانوان نیستند؛ البته این مسئله در مورد همه صدق نمیکند و ما مدیرانی داریم که مرتب با برنامه در ارتباط و پاسخگو هستند. ما حتی اجرای این بخش را به خانم راحله امینیان سپردهایم و این بخش را با اجرای ایشان پیش میبریم.
احمدی در پایان یادآور شد: در فصل جدید از «تهران ۲۰» به طور جدی پیگیر مسئولان در حوزههای مختلف هستیم تا پاسخگوی دغدغههای مردم باشند و اگر این اتفاق نیفتد اعلام میکنیم که چه کسانی پاسخگو نیستند.
ارسال نظر