English

استاندار کرمانشاه در جمع اصحاب فرهنگ و هنر:

کمک کنید، مرز خسروی شاهراه زیارت شود

استاندار کرمانشاه بر تمرکز اصحاب فرهنگ و هنر و اجتماعی استان در بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر استان خبر داد.

کمک کنید، مرز خسروی شاهراه زیارت شود
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه ، با تجلیل از جانفشانی شهدای استان در دوران دفاع مقدس و یادآوری ایستادگی مردم در برابر بیش از هزار حمله هوایی، کرمانشاه را سرشار از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل معرفی کرد.

**مرز خسروی؛ شاهراه زیارت:** استاندار با اشاره به قدمت مرز خسروی، آن را فرصتی طلایی برای خدمت‌رسانی به زائران عتبات عالیات دانست و از افزایش چشمگیر تعداد زائران در آینده نزدیک خبر داد.

حبیبی با بیان اینکه کرمانشاه با بیش از ۴۰۰۰ اثر تاریخی و طبیعی (که ۲۲۰۰ مورد آن ثبت ملی شده‌اند) پتانسیل بالایی در زمینه گردشگری، به ویژه توریسم درمانی دارد، تاکید کرد که توسعه این بخش می‌تواند به ایجاد اشتغال گسترده منجر شود. به گفته وی، به ازای جذب هر بیمار خارجی، حداقل ۱۰ فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.

حضور ۲۰۰۰ دانشجوی خارجی، عمدتاً از کشور عراق، در دانشگاه‌های کرمانشاه، فرصتی مغتنم برای صدور فرهنگ و اندیشه‌های انقلاب اسلامی به کشورهای همسایه است.

پارک علم و فناوری کرمانشاه با بهره‌گیری از ۲۸۷۵ نیروی متخصص در هسته‌های دانش‌بنیان، نقش مهمی در توسعه و پیشرفت استان ایفا می‌کند.

وجود مؤسسات فرهنگی، حوزه‌های علمیه، مساجد، هیئت‌های مذهبی و گروه‌های جهادی متعدد، نشان از ظرفیت بالای استان در تربیت نسل متعهد و انقلابی دارد.

کسب رتبه سوم کشوری در صادرات صنایع دستی در سال ۱۳۹۹، گواهی بر توانمندی هنرمندان کرمانشاهی است.

 اقوام و مذاهب مختلف (شیعه، سنی و اهل حق) در کرمانشاه در کنار یکدیگر با صلح و صفا زندگی می‌کنند.

وجود بیش از ۱۴۶۶ مسجد (شامل ۹۵۰ مسجد شیعه و ۵۱۶ مسجد سنی) و ۵۴ هزار رقبه موقوفه، نشان از غنای مذهبی و فرهنگی استان دارد.

با وجود ۵۰ هزار دانشجو و ۳۵۰ هزار دانش‌آموز، و همچنین نفوذ بالای شبکه‌های اجتماعی (به ویژه اینستاگرام با بیش از یک میلیون کاربر فعال)، کرمانشاه ظرفیت بالایی در زمینه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و تجاری در فضای مجازی دارد.

فعالیت ۳ روزنامه مکتوب، ۳۸ نشریه استانی، ۱۴ خبرگزاری، ۶۰ پایگاه خبری و ۴۶ مؤسسه فرهنگی قرآنی، نشان از پویایی رسانه‌ای استان دارد.

استاندار کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری کرد که با توجه ویژه دولت به حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر استان کرمانشاه باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه