عارف تاکید کرد
لزوم تجدید نظر در ساختار و ساز و کار شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان با بیان اینکه انتخاباتهای اخیر رفراندوم مشروعیت گفتمان اصلاحات بود بر لزوم تجدید نظر در ساختار و ساز و کار شورای عالی سیاست گذری اصلاحطلبان تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا عارف در مراسم جشن پیروزی منتخبین انتخابات شوراهای شهر تهران با بیان اینکه خرداد، ماه حماسههاست به حماسه دوم خرداد، سوم خرداد و ۱۵ خرداد اشاره کرد و با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و رهبر فقید انقلاب، گفت: اصلاح طلبان در دهه ۹۰ شعار اخلاق، عقلانیت و خرد جمعی را محور فعالیتهای خود قرار دادند و بر همین اساس در گام اول در خرداد ۹۲ مسیری را با پیروزی گفتمان اصلاحات آغاز کردند که این مسیر شروعی دوباره برای حاکم کردن گفتمان اصلاحات در سپهر سیاسی ایران بود.
وی ادامه داد: در اسفند ۹۴ و در انتخابات مجلس دهم مسیر آغاز شده از خرداد ۹۲ را ادامه دادیم و مردم هم حقیقتاً با مهر تاییدی که به این مسیر زدند کاری کارستان کردند و گام دوم هم با همراهی مرد به خوبی برداشتیم.
رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه انتخاباتهای اخیر رفراندوم مشروعیت گفتمان اصلاحات بود، تصریح کرد: در انتخابات اردیبهشت امسال گام سوم را هم با موفقیت برداشتیم و مردم بزرگوار با خلق حماسهای ماندگار مسیر ما (اصلاحطلبان) را تأیید کردند و الحق سنگ تمام گذاشتند.
وی با اشاره به تصمیم شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان برای حمایت قاطع از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، خاطرنشان کرد: تصمیم شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان برای حمایت قاطع از دکتر روحانی ظرفیت گفتمان اصلاحات را نشان داد.
عارف، شوراهای اسلامی شهر و روستا را پایههای دموکراسی دانست و با بیان اینکه احیای نهاد شوراها میراث گرانسنگ دولت اصلاحات است، به روند ارزیابی نامزدهای انتخابات شوراها در تهران توسط شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: بر اساس شاخصهای احصا شده توسط شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان گروهی ۱۴ نفره از کارشناسان که توسط هیات رئیسه شورای عالی انتخابات شدند مأموریت بررسی خوداظهاریهای ارسالی توسط نامزدهای محترم را بر عهده داشتند و بر همین اساس مرحله اول غربالگری با محوریت شاخصهای مدنظر انجام شد و در نهایت ۱۵۰ نفر انتخاب شدند.
وی در همین زمینه افزود: در مرحله بعدی طی فراخوانی ۱۵۰ نفری که در مرحله اول غربالگری انتخاب شدند در یک جلسه گرد هم آمدند و از آنها خواستیم در گروههای تخصصی ده گانه تعریف شده در هر گروه ۳ برابر ظرفیت اعلامی، خودشان افرادی را به شورای عالی سیاستگذاری معرفی کنند که هیچ یک از نامزدهای محترم این مسئولیت را تقبل نکرد و این وظیفه را طی صورت جلسهای به شورای عالی محول کردند و در نهایت یک گروه ۷ نفره منتخب هیات رئیسه شورای عالی سیاستگذاری وظیفه غربالگری مرحله دوم را بر عهده گرفت و ۴۲ تفر را با اولویت دادن به زنان و جوانان به هیات رئیسه معرفی کرد و در نهایت رأی گیری برای تهیه لیست انتخاباتی ۲۱ نفره از میان ۴۲ نفر اعلام شده به هیات رئیسه در صحن اصلی شورای عالی سیاست گذاری انجام شد.
عارف با بیان اینکه در تهیه لیست انتخاباتی شوراها توزیع جغرافیایی هم مدنظر قرار گرفت که اعضای لیست همگی متعلق به یک منطقه جغرافیایی نباشند، خاطرنشان کرد: بعد از انتخاب لیست نهایی قابل پیش بینی بود که با اعتراضاتی رو به رو شویم ولی اگر به دموکراسی اعتقاد داریم باید خرد جمعی را باور داشته باشیم و کمک کنیم که منتخبین محترم در نهاد شوراها وظیفه خود را در برابر مردم به نحو احسن انجام دهند.
رئیس فراکسیون امید با قدردانی از انصراف دهندگان به نفع لیست امید به میزان رأی منتخبین انتخابات شوراها اشاره کرد و با بیان اینکه فاصله رأی نفر ۲۱ با ۲۲ در انتخابات تهران بسیار معنادار است و باید تحلیل شود، گفت: مسئولیت سنگینی بر عهده منتخبین شوراها و همینطور دکتر روحانی قرار دارد. مردم از خرداد ۹۲ تاکنون با حمایتشان از گفتمان اصلاحات ما را شرمنده خود کردند. الان زمان پاسخگویی به مطالبات مردم است. انتخابات به مسئولان فرصت دوبارهای داد که به شعارهایی که میدهند و مطالبات اصلی مردم است، وفادار بمانند و این خواستهها را به طور جدی دنبال کنند. امیدواریم در دولت جدید و مجلس دهم جدیتر به خواست مردم توجه شود و این مطالبات پیگیری شود.
عارف با تاکید بر اینکه مردم قاطعانه پای رأی به روحانی ایستادند، تصریح کرد: حالا نوبت دولت جدید و رئیس جمهور است که پای مطالبات مردم بایستد.
رئیس فراکسیون امید با اشاره به اولویتهای دولت دوازدهم گفت: اولویت دولت دوازدهم مشخص است. توجه به موضوعات اقتصادی، اشتغال، معیشت مردم، آسیبهای جدی اجتماعی و موضوعات زیست محیطی باید در اولویت کار دولت جدید قرار بگیرند.
رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاحطلبان با تاکید بر برنامههایی که شورای عالی برای شوراهای شهر تعیین کرده است، گفت: پیگیر برنامههایی که برای شورای شهر تهران و همه کلان شهرها اعلام کرده بودیم، هستیم تا به طور جدی اجرایی شوند. امیدواریم از این به بعد شورایی تخصصی داشته باشیم که مهمترین دغدغه آن پاسخ به مطالبات مردم و حل مشکلات مدیریت شهری و خدماتی آن است.
عارف با بیان اینکه گام چهارم برای انتخابات مجلس یازدهم را محکمتر از گام سوم برخواهیم داشت به فعالیتهای شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان اشاره کرد و نقد عملکرد این شورا را ضروری دانست و تاکید کرد: باید با نقدهایی که به عملکرد شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان میشود تجدیدنظری در ساختار و ساز و کار این شورا با هدف ارتقا و تقویت جایگاه شورای عالی صورت بگیرد.
ارسال نظر