English

امیر حاتمی:

پیشرفت‌های دفاعی کشور در ۴ دهه گذشته با هیچ دوره مشابهی قابل مقایسه نیست

وزیر دفاع گفت: پیشرفت‌های دفاعی کشور در ۴ دهه گذشته با هیچ دوره مشابهی در چند سده قبل از آن مقایسه نیست.

پیشرفت‌های دفاعی کشور در ۴ دهه گذشته با هیچ دوره مشابهی قابل مقایسه نیست

به گزارش خبرگزاری موج، امیر حاتمی وزیر دفاع امروز (پنجشنبه) در مراسم بهره برداری و رونمایی از دستاوردهای ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور رئیس جمهور گفت: تشکر می‌کنم از ریاست جمهوری اسلامی ایران که مانند سال‌های گذشته امسال هم فرصتی را برای حضور در مراسم گرامیداشت روز صنعت دفاعی اختصاص دادند.

وی افزود: امیدوارم در آستانه ماه محرم و هفته دولت، خدماتی که اراده می‌شود و به مردم عزیز معرفی می‌شود و به خدمت جنابعالی تقدیم می‌شود مورد رضایت خداوند متعال، حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب، مردم عزیزمان و جنابعالی قرار بگیرد.

وزیر دفاع همچنین گفت: پیشرفت‌های دفاعی کشور در ۴ دهه گذشته با هیچ دوره مشابهی در چند سده گذشته قابل قیاس نیست. در حوزه صنعت دفاعی که مبنای خوداتکایی نظامی و یکی از ملزومات اصلی اقتدار کشور است در سال‌های منتهی به انقلاب اسلامی به جز چند کارخانه‌ای که حدود ۳۰ خانواده محصول را تولید می‌کرد و اولاً از نظر عمق فناوری بسیار ضعیف بودند و ثانیاً در حوزه‌های مهمی مثل موشکی، هوایی، پدافندی، فضایی و دریایی بهره‌ای نداشتند، امروز به لطف الهی و در نتیجه تفکر انقلابی و تلاش جهادی برنامه ریزی شده دارای صنعت دفاعی بلوغ یافته‌ای هستیم که با بیش از ۷۷۰ خانواده محصول بالغ بر ۹۰ درصد نیازهای حوزه رزم نیروهای مسلح را تأمین می‌کند.

وزیر دفاع افزود: البته در ذیل ۲ هزار کیلومتر که مورد نظر سیاست دفاعی جمهوری اسلامی ایران است، توجه ویژه‌ای شده به نحوی که در کروزهای دریایی که با موشک غدیر با برد ۳۰۰ کیلومتر رسیده بودیم امروز با یک جهش واقعی ۲.۵ برابری و با ساخت موشکی با نام مجاهد شهید ابومهدی المهندس به برد بالای هزار کیلومتر دست یافته‌ایم.

امیر حاتمی گفت: در حوزه موشک‌های بالستیک سوخت جامد که در عملیات‌های مختلف علیه تروریست‌های داعش بعد از اهواز و همچنین علیه جنایتکاران آمریکایی بعد از شهادت شهید بزرگ ایران شهید حاج قاسم سلیمانی کارایی خود را به خوبی نشان دادند، امروز با یک جهش صددرصدی به برد هزار و ۴۰۰ کیلومتری از ذوالفقار ۷۰۰ کیلومتری رسیدیم که هر دو رونمایی خواهد شد.

وزیر دفاع گفت: در صنعت فضایی کشور که پیشرفت‌های بسیار خوبی در ساخت ماهواره‌ها بلوک انتقال مداری و ایستگاه‌های دریا و پرتاب ماهواره‌ها همگام با سازمان فضایی کشور در حال انجام است، بعد از تثبیت قراردادن ماهواره‌هایی با وزن ۶۰ کیلوگرم در مدار ۲۵۰ کیلومتری، با تمام توأم توان برای قرار دادن ماهواره‌های ۲۵۰ کیلوگرم در مدار بالای ۴۰۰ کیلومتر حرکت کرده‌ایم و در آخرین پرتاب سیمرغ ارتفاع مداری ۵۴۰ کیلومتر را تثبیت کردیم و با مجموعه کارهای تحقیقاتی مفصلی که در حال انجام هستیم انشاالله تا پایان سال اهداف تعیین شده را محقق می‌کنیم.

امیر حاتمی تاکید کرد: البته ریل‌گذاری برای ارسال ماهواره‌های با وزن بالاتر و مدارات بالاتر تا مدار ۳۶ هزار کیلومتر انجام شده است.

وزیر دفاع با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر کشور در بعد پدافند گفت: در پدافند هوایی که با تهدیداتی از ریز پرنده‌های مهاجم تا هواپیماهای رادار گریز و انواع موشک‌های بالستیک و کروز متصور است و دشمنان با سرمایه‌گذاری سنگین در حال وارد کردن انبوهی از این نوع سلاح‌ها به منطقه هستند هر چند یکی از اهداف مهم آنها چاپیدن سرمایه‌های ملت‌های منطقه و دوشیدن کشورهاست اما اصل این تهدید جدی گرفته شده است و امروز با داشتن باور ۳۷۳ و سامانه ۱۵ خرداد که هر دو در سال گذشته رونمایی شدند و سامانه‌های متعددی مانند سوم خرداد و سامانه شهید صیاد، دزفول، نواب و مجید، کارهای محکمی برای حفظ و حراست آسمان کشور انجام شده است.

امیر حاتمی تصریح کرد: در حوزه رزم زمینی رادارها، جنگ الکترونیک، مقابله با تهدیدات سایبری، بیولوژیک، زیستی، تهدیدات شیمیایی که بارها در دفاع مقدس علیه ما و ملت‌مان استفاده کردند و نیز تهدیدات هسته‌ای که دشمنان دروغ‌گ و فریبکار هر روز بر توان خودشان می‌افزایند و با دهن‌کجی به دنیا، وقعی به مخاطرات ناشی از این نوع فعالیت‌ها علیه بشریت نمی‌گذارند و بیهوده سایر کشورها و به ویژه کشور ما را مورد اتهام قرار می‌دهند، تمهیدات لازم برای پدافند در مقابله آنها اتخاذ شده و در حال اجراست.

وزیر دفاع گفت: علاوه بر پرداختن به مأموریت‌های اصلی با استفاده از ظرفیت‌های فناورانه، زیرساختی و انسانی صنایع دفاع، به حل مشکلات کشور اهتمام شده به طوری که در مقابله با بیماری کووید ۱۹، صنایع دفاعی در اولین لحظات اطلاع از سرایت بیماری به کشور با بسیج تمامی امکانات خودشان و ایفای نقش پیشرو در دادن امید به مردم و تأمین نیازهای بهداشتی و درمانی به همراه همه اعضای کشور و نیروهای مسلح گام‌های بلندی برداشتند.

امیر حاتمی اظهار داشت: علاوه بر فعال کردن خطوط تولیدی ماسک‌های n۹۵، سه لایه، مواد ضدعفونی کننده، ساخت آزمایشگاه سطح ۳ برای انیستوپاستورو رازی در تولید ونتیلاتور، تب‌سنج، لباس‌های مخصوص، تجهیزات آمبولانس‌ها و سایر ملزومات اهتمام کردند.

وزیر دفاع تصریح کرد: همین‌طور در دوره تحریم دشمنان انواع کمک‌های فناورانه و صنعتی به بخش‌های مختلف، نفت، انرژی، حمل و نقل و خودروسازی تقدیم شده است.

وی گفت: امروز به رسم سال‌های گذشته قبل از رونمایی‌هایی که پیش‌بینی شده است، یک نمایشگاه از قدرت پهپادی آماده شده که به صورت ویدئو کنفرانسی مورد بازدید جنابعالی و ملت ایران قرار خواهد گرفت. به حول و قوه الهی طبق اذعان مؤسسات مختلف بین‌المللی، جمهوری اسلامی در این حوزه از جایگاه بالای رتبه پنجم تا هفتم دنیا برخوردار است.

وزیر دفاع خطاب به رئیس جمهوری اظهار داشت: لازم است در حضور جنابعالی و ملت عزیزمان و فرماندهی معظم کل قوا به این نکته اشاره کنم که همه فعالیت‌هایی که اجمالا به آنها اشاره کردم، با مشارکت مؤثر بخش‌های خصوصی، عمومی و دولتی، الخصوص دانشگاه، شرکت‌های دانش بنیان جهادهای خودکفایی و قطعه‌سازان کشور انجام شده که همین جا از همه آنها و از توجه جنابعالی و حضار قدردانی می‌کنم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه