افتتاح بازارچه خوداشتغالی سرای آفتاب در بندرعباس
بازارچه خوداشتغالی سرای آفتاب بندرعباس به عنوان نخستین بازارچه دائمی و تخصصی مشاغل خانگی هرمزگان در محل مجموعه ورزشی شهدای کارگر شهر بندرعباس راهاندازی شد.
، بازارچه خوداشتغالی سرای آفتاب بندرعباس به عنوان نخستین بازارچه دائمی و تخصصی مشاغل خانگی هرمزگان با حضور رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل شرکت پالایش نفت آفتاب و جمعی از مسئولان استانی در محل مجموعه ورزشی شهدای کارگر شهر بندرعباس راهاندازی شد.
آزیتا همتیان رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه راهاندازی این بازارچه خانگی در هرمزگان اظهار داشت: در طول سه سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار مجوز در بخش صنایع دستی و مشاغل خانگی در سطح کشور صادر شد و در این راستا ۱۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار از بانک مرکزی دریافت کردیم که رقم بیسابقهای بود.
همتیان بیان کرد: باتوجه به سیاست دولت، بحث تسهیلگری و مانعزداییهای بسیاری را در حوزه مشاغل خانگی انجام دادیم که نخستن آن صدور مجوز بود که توانستیم امضاهای طلایی را حذف کنیم و امروز بانوان به راحتی میتوانند مجوز بگیرند و کسب و کار خود را راهاندازی کنند.
وی بیان کرد: مشاغل خانگی در واقع نخستین حسن آن، خانواده محوربودن است که از بین مولفههای اشتغالزایی سادهترین مسیر در رسیدن به اقتصاد مقاومتی است که امیدواریم که این روند همچنان ادامه داشته باشد و در سالهای آینده هم بتوانیم تکلیفمان را عملی کنیم.
رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی وزارت ابراز کرد: باعث خرسندی است که برای نخستین بار در استان هرمزگان یک بازارچه تخصصی تحت عنوان فروش و عرضه محصولات مشاغل خانگی ایجاد و راهاندازی شده است.
همتیان افزود: جدای از کار خداپسندانه برای مردم استان هرمزگان و بهویژه فعالان مشاغل خانگی، یک کار هوشمندانه انجام شده است؛ کسب و کارهای خانگی یا مشاغل خانگی در این سه سال گذشته با برنامههایی که از سال ۱۴۰۰ تاکنون بهعنوان سیاستگذاری حوزه اشتغال داشتهایم، نشان داد که میتواند به کاهش یبکاری و افزایش نرخ مشارکت اتقصادی کمک کند.
مجتبی معین وزیری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان در حاشیه راهاندازی این بازارچه خانگی که از محل مسئولیتهای اجتماعی شرکت نفت آفتاب و حمایت دیگر شرکتها احداث شده است، اظهار کرد: این بازارچه در راستای توسعه مشاغل خانگی و حمایت از زنان سرپرست خانوار راهاندازی شده است که انتظار میرود شهروندان و در کنار آن صنایع، ادارات و شرکتهای بزرگ استقبال لازم در خصوص بخشی از خرید محصولات این بازارچه را داشته باشند.
معین وزیری یادآور شد: در این بازارچه صنایع دستی، پوشاک، محضولات غذایی، انواع ترشیجات و غیره به فروش میرسد.
وی بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۱۹ هزار و ۳۰۰ مجوز مشاغل خانگی در استان هرمزگان صادر شده است و حدود سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی ارائه شده است و امیدواریم این حمایتها ادامه پیدا کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان یادآور شد: بیشترین تولید محصولات بر دوش فعالان مشاغل خانگی است اما بازاری برای عرضه و فروش نداشتند که راهاندازی این بازارچه دائمی میتواند این قشر را به مردم معرفی کند تا بتوانند مشتری جذب کرده و بازار کار داشته باشند.
وی در پایان گفت: بازارچه مشاغل خانگی دوم نیز در هرمزگان با همکاری شهرداری زهوکی میناب در شرق هرمزگان در حال ساخت است که کمک شایانی در رشد معیشت و ارتقای وضعیت عرضه محصولات خانگی خواهد بود.
ارسال نظر