English

ویزیت روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ بیمار کرونایی در درمانگاه دی

رئیس درمانگاه شبانه روزی دی از ویزیت روزانه 400 تا 500 بیمار کرونایی در درمانگاه دی خبرداد.

ویزیت روزانه 400 تا 500 بیمار کرونایی در درمانگاه دی

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید روح الله طاهایی در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه درمانگاه دی یکی از مجهزترین درمانگاه های استان قم است، اظهار کرد: این درمانگاه از بدو شیوع ویروس کرونا در کشور به صورت شبانه روزی نسبت به ویزیت بیماران اقدام می کند و می توان عنوان کرد بازوی کمکی برای بیمارستان کامکار محسوب می شود.

وی با بیان اینکه با وجود بیمارشدن چند باره اغلب پزشکان این مرکز درمانی به بیماری کووید 19 اما حتی برای یکساعت از ویزیت و درمان بیماران غفلت نکردند، تصریح کرد: پزشکان برای خدمت به مردم قسم یاد کرده اند به همین دلیل تا جایی که جان در بدن دارند و توانایی ویزیت بیماران را دارند نسبت به درمان بیماران اهتمام دارند.

رئیس درمانگاه شبانه روزی دی با اشاره به اینکه تنها عشق خدمت به مردم می تواند پزشکان را در این شرایط سخت بیماری در مراکز درمانی نگه می دارد، گفت: شاید برخی گمان کنند که طمع پول موجب می شود که پزشکان در این شرایط سخت در مراکز درمانی برای ویزیت بیماران حضور یابند در حالی که پزشکان برای عشق به خدمت مردم روپوش سفید برتن می کنند و در این راه حتی از جان شیرین خود مایه می گذارند.

وی با اشاره به شمار پذیرش بیماران به درمانگاه دی، گفت: از بدو شیوع ویروس کرونا در کشور روزانه حدود 400 تا 500 بیمار به این مرکز درمانی مراجعه می کنند که براساس نظرسنجی های صورت گرفته رضایت 90 درصدی مراجعه کنندگان جلب شده است.

طاهایی با اشاره به اینکه بخش های تخصصی گوناگونی در این درمانگاه به بیماران خدمات ارائه می دهد، تصریح کرد: با توجه به شلوغی بخش قلب و عروق بیمارستان ها و درمانگاه های دولتی در نظر داریم برای رفاه حال مردم بزرگترین بخش قلب و عروق را در قم راه اندازی کنیم تا بیماران بتوانند از خدمات این بخش با قیمت مناسب بهره ببرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خویش از احداث درمانگاه دیگری در منطقه یک قم خبر داد و گفت: با توجه به کوچک بودن درمانگاه دی این درمانگاه نیز پس از تکمیل و تجهیز به بهره برداری می رسد.

رئیس درمانگاه شبانه روزی دی با اشاره به کمبود مراکز درمانی در قم نسبت به سرانه کشوری گفت: در این راستا لازم است همه کسانی که توانمندی دارند نسبت به احداث مراکز درمانی به صورت خصوصی اهتمام داشته باشند.

وی با بیان اینکه مراکز درمانی خصوصی مکمل بیمارستان ها و مراکز درمانی دولتی است، عنوان کرد: بخشی از بار درمان بیماران در شرایط سخت شیوع بیماری برعهده مراکز درمانی خصوصی است و می تواند موجب افزایش راندمان خدمت در مراکز درمانی دولتی به بیماران شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه